ridningen idag!

Red idag, red Horsa. Vi red ut och skulle ha dressyr på "fälltet" vi red dit, travade på lite små vägar och typ gick runt ett stort träd som hade ramlat ner, haha men vi hoppade ända över det lite ^^

När vi kom dit så var det 3 volter, vi red trav på 2 av volterna alltså blev det en 8 volt. Tränade på att ställa, o lite så. Så skulle vi göra serpentinbågar på sedan av volterna så det blev som ett fyrkantspår typ, sedan skulle vi fatta galopp på den 3 volten, så galopperade vi ett varv eller flera, sedan galopperade vi ner för gärdet till den första volten, saktade av och började om. Det var grymt kul! Horsa skötte sig fint och sökte sig ner till bettet flera gånger, gick på tygeln också. Problemet med henne är att hon kan bli "hängade i bettet" liksom när hon går ner på tygeln så hänger hon sig på bettet, vilket blir väldigt mycket att hålla i handen. Hon ska gå på tygel men inte lägga sig på bettet utan ända vara lätt i halsen. Blir något att jobba på!

Vi var bara 5 st vilket var sjukt skönt! Kändes som att rida själv när vi red på fälltet, alla var inne i sin egna lilla värld liksom, as skönt! Sedan red vi tillbaka, och Horsa var så mjuk och följsam att det inte var klokt! Älskar ponnyn!

Bild på övningen!




Jag och Horsa från idag!


Lille skutt o jag ♥


Kommentarer
Postat av: Felicia

Gullepluttar! :D <3

2011-05-27 @ 07:10:16
URL: http://ponniehjerta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0